Reklam Alanı

20 Nisan 2016

Metin2 Balık Botu Otomatik Sistem Banlanmasına Çözüm


Bu yazıyı okumak, dikkat ve beyin gerekir. Metin2'de artık balık botu kullanıldığında ne yapılırsa yapılsın sonu kaçınılmaz bir şekilde banlanma olacağını oyuna yeni başlayan hiçbirşey bilmeyen bir oyuncu dahi bilir.

Açıklama
Metin2'de aslında hackshield olan gameguard otomatik sistem banı atmaz. Kasılmada banlanma diye birşey yoktur. Fakat balık botunda banlanma diye bir olay vardır. Çünkü siz balık tutarken oltayı 2 saniyede atıyor ve 2 saniyede çekiyorsunuz. Oyun içerisinde çalışan quest sistemide aynı saniyelerde olta atıp çektiğinizi tespit ediyor ve bunu oyun paneline gönderiyor. Eğer siz hilesiz bile olursanız olun 2 saniyede bir olta atıp 2 saniyede yada aynı saniyelerde oltayı çekerseniz sistem sizi balık botu olarak algılayacaktır. Neyse ki m2bob'da bu sorunun önüne geçildi. Artık oltayı farklı saniye aralıklarla çekip sisteme kendini tanıtmıyor. Bu sorunda gittiğine göre geriye tek birşey kalıyor! Örnek vericek olursak league of legends gibi oyunlarda afk kaldığınızda oyun sizi otomatik olarak oyundan atmıyor mu? Metin2'dede aynı şekilde geçerli bu olay, olta itemini elinize taktığınız sü#f1c232en itibaren sayaç başlıyor ve siz balık tutuyorsanız ve afk konumundaysanız klavyeden hiçbir tuşa basıp birilerine pm göndermiyorsanız ve sohbet satırından 10 dakikada birşey yazmıyorsanız sizi oyun paneline log olarak gönderir ve gene kaçınılmaz bir şekilde ban yersiniz.

Çözüm Nedir?
Anlattığımız gibi bu olayın çözümü çok basittir. Oyun sistemine kendinizi afk olmadığınızı kabul ettirmeniz inandırmanız gerekmektedir. Yani her 5 dakikada bir oyunda sohbet satırından birşey yazıp birine fısıltıdan mesaj atmanız gerekmektedir. Bu şekilde oyun sizi afk olarak görmeyecek ve hesabınızı banlamayacaktır. Peki oyuna afk olmadığımı kabul ettirecek herhangi bir bot yada program var mı? Derseniz şanslınız! Ghost mouse, klavye ve mouse hareketlerini taklit eden program sayesinde siz bilgisayar başında yokken sanki klavyeden tuşlara basıyormuş gibi oyuna kendini afk olmadığını kabul ettirir böylelikle oyun sistemi bilgisayarın başında olduğunuzu zanneder ve size afk sayacı ile sistem banıda atmamış olur. Yani amaç klavyeye basıp oyun sistemine bilgisayar başında olduğunuzu bildirmek ve kandırmaktır.

Ghost mouse programını
 indirmek için aşağıya tıklayın.

9 Yorum

Merhaba, Her hangi bir ayarlama yapmak gerekiyor mu ?

BEn bunu size tam 8 ay önce sölemiştim şimdi buldunuz biraz takip edin

Mousemiyi yapcaz klavyeyimi

Sey diyecem ben oyundan alltan bisey yazınca bot olmadıgınız anlıyor ya sizin verdiğiniz bot var Metin2 TR 7x Damage & Mobber Hack Çekme Hilesi indir 2016
adıbu oyunda otomatik yazı yazma şeyi var ondan ayarlasak 30 saniyede bir sohpetten bisey yazsa olurmu

ben bunu kurdum balık botuna bıraktım yinede ban yedi amk

:WEWQ:EQW:EQ:QW

Olm hep aynısı yazıyosunhiç hareket etmiyosun tabi banyersin 2 yok sonra yanlış olsa da canım yazmak istedi