Reklam Alanı

4 Mayıs 2016

League Of Legends EloBuddy Script Hack Hilesi Güncel 2016


Rar şifresi; dreamfancy.org

Önemli Ayarlar
Scriptin menüsünü shift tuşu ile açabilirsin. Ayarlarımızı shifte basılı tutarak yapabiliriz. Programa yüklediğiniz scriptler eğer sorunsuz ise shift bastığınızda sorunsuz olarak çalışacaktır. Menüdeki Orbwalker bölümünden combo>laneclear>jungleclear>harass gibi ayarlarımızı kısayol tuşları ile yapabiliriz.

Detaylı Anlatım
League of legends oyununda hoşunuza gidecek 5 hero karakterinin scriptlerini paylaşacağız. Oyuna girmeden önce EloBuddy açıyorsunuz. Ardından oyun güncelleme yapılana kadar açıyoruz. League of legends açtığınızda oyun zaten güncel olur. Sol tarafta bulunan kutu simgesine tıklıyoruz. Kutu simgesine tıkladığımızda karşımıza Assemblies adında bir bölüm çıkacaktır. Bu bölüm bizim scriptlerimizi yükleme ve aktifleştirme bölümüdür. Aşağıdan sizlere scriptler vereceğiz karakterinize göre istediğiniz scripti indirin.

Script Linkleri
Vayne: Tıkla indir
Draven: Tıkla indir
Evade: Tıkla indir
AdEvade: Tıkla indir
Kalista: Tıkla indir

2 Yorum

Lan bu hile çalışmıyor ki indiriyoruz Addonları yükle diyoruz programda açıyor hepsi failed diyor çalışan bir şey verseydin bari.

On aydir Elobuddy kullaniyorum kendinforumunada takip ediyorum uyeligim var ve herhafta ban yersiniz on aylik kullaniciyim injecte ettiniz an gule gule diyon bir ay gecsede birkere injecte etmeye yinede ban yersiniz kullanamasaniz bile