Reklam Alanı

22 Aralık 2015

Metin2 En iyi karakter hangisi? Hangi karakteri seçilmeli 2015


Açıklama; Lycanlar hakkında bilinen bilgi çok azdır. Büyük harcamalar isteyen bir karakterdir. Fakat 30-70 seviyelerde bu karakter pek işinize yaramayabilir. Fakat kim ne derse desin bu karakter 105.seviyeye gelince önünde duracak baba yiğit yoktur!

Bu karakteri neden seçmeliyim?; Lycanlar delici vuruşları ile ünlüdür. Ayrıca tr'de şuan lycana karşı savunma dizmiş sadece her serverde 1 yada 2 kişi mevcuttur. Eğer paranıza güveniyorsanız ve rakibim olmasın diyorsanız lycan karakterini seçmeniz sizin için doğru olacaktır. Neden mi? Aşağıdaki videoyu izleyin ve gaza gelin.








Açıklama; Savaşçılar yaptıkları kritik ve delici vuruşlarla ünlüdür. Ayrıca oyunun kasılması en kolay olan karakterlerinde 1.sırada yer alır. Savaşçılar daha çabuk level aldığı için ve yetenekleri kasılmaya daha yatkın olduğu için güçlü beden ve hava kılıcı gibi savunma arttırma yada saldırı gücü arttırması sayesinde slotları çabuk öldürerek zamanla yarışıp çabuk kasılmanızı sağlar. Ancak bu oyunda hedefleri büyük olan herkezi yenmek ve tek yenilmez olmak isteyen kişiler savaşçı karakterini tercih etmemelidir.

Bu karakteri seçmelimiyim?; Bu karaktere karşı dizilen savunmalar oyunda daha çoktur. Eğer size doğru gelen bir canavar sürüsü görürseniz ve savaşçı karakteri kullanıyorsanız kaçmanıza gerek yok. Bırakın canavarlardan sizden kaçsın! Savaşçı karakteri kullanıpta oyunun en iyisi olmak istiyorsanız bu sizin için yeterli değil. Gm yardımı yada edit item kullanmanız sizin tek çözümünüz olabilir.



Açıklama; Ninjalar kritik vuruşları ile ünlü karakterlerdir. Ayrıca okçu yanları ise onlara büyük anlamda güç katıyor. Bir okçu ninjaya karşı yapılan savunma oyunda ne#f1c232eyse 2-3 kişide mevcuttur. Okçu ninjalar hem uzak skill saldırılarıyla rakibinden hasar almadan kaçabilir hemde zehirleyici özellikleri sayesinde rakibinin her saniye hp'sini götürebilirler.


Bu karakteri seçmelimiyim?; Bu karaktere karşı dizilen savunmalar oyunda çok ama çok azdır. Eğer okçuluğa hayran yada bir ninja hayranıysanız vede oyunda rakibiniz olmasın en iyisi ben olayım diyorsanız ninja karakterini seçmeniz en doğrusu olacaktır. Çünkü ninjaların tek rakibi suralardır.



Açıklama; Suralar ateş hayaletleri ile ünlülerdir. Ateş hayaletleri 3 saniyede 2 kere düşmana vurduğu için delici vuruş şanslarıda daha yüksektir. Oyunda hiçbir karakter bu karaktere rakip olamasada şaman karakteri aynısını söylemiyor. 2 Sura bir iyileştirmeci şamanı yatırmak için saatlerce uğraşabilir. Eğer kasmaktan sıkılmıyorsanız ve sabırlı biriyseniz son levele sura kasıp itemlerini dizmeniz sizi oyunun rakibi olmayan eşsiz bir karakteri yapabilir.

Bu karakteri neden seçmeliyim?; Saniyesinde rakibine ateş hayaleti ile iki kez büyük seviyelerde damageler atan ve büyülü silahında bulunan bir rakip size vurduğunda örneğin 1k attıysa ona 500 damage olarak yarısı geri dönecektir. Sura karakterlerin oyunda savunma sistemi çok güçlüdür. 105 Level suranız var ise oyunda sizi bırakın şamanı, hiçbir karakter öldüremeyecektir. En iyisi olmak istiyor ve az masraf yapmak istiyorsanız bu karakteri seçmelisiniz.



Açıklama; Şaman karakterler kritik ve delici vuruşlarının artmasıyla ünlüdür. Ayrıca kendilerine verdikleri kutsamalar sayesinde ve bu kutsamalar eğer perfect gücündeyse karşısındaki rakibinin ona karşı hiç şansı olmayacaktır. Şaman karakterini kullanmak büyük bir yetenek ister. Savaşçı, ninja, sura ve lycan karakterlerini unutun! Şaman karakteri bu oyunda sizi yenilmez yapacak tek karakterdir.

Bu karakteri neden seçmeliyim?; Oyunda en iyisi olmak ve sizi kimsenin yatırmasını istemiyorsanız şaman karakterini seçmelisiniz. Çünkü oyunda şamanlara karşı dizilen savunmalar ne#f1c232eyse hiçtir. İyileştirmeci bir şamanın iyileştirme skili perfect olduğunda duello'da tam ölüyorken bir anda canını skill yeteneği ile fulleyebilir ve duellosuna kaldığı yerden devam edebilir. Kutsamacı bir şaman ise duello anında kendini kutsar ve çevresindeki herkezi anında delici ve kritik vuruşlarıyla yere serer.

9 Yorum

Bilgilendirici bir yazı açıkçası dreamfancy kaliteli bir site başarılarınızın devamınıda görmek isterim ...
Size iyi çalışmalar.

Valla admin güzel yazmışsın ellerine sağlık da Savaşçıları fazla hafife alma :D

bnde 98 lwl sura war hepsini yatırıyo

bnde 98 lwl sura war hepsini yatırıyo

peki şamanda kutsamamı yoksa iyileştirmeci mi seçmeliyim ya

iyide hepsine çeok iyi diyor anlamadık ki bşy

Parayı hangi karaktere basarsan o iyidir